2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza
Kezdőlap » Rólunk írták

Rólunk írták

A rendezvény után rengeteg levelet, üzenetet kaptunk a résztvevő lovasoktól, látogatóktól. Ezekből szemezgetünk.

 

"Kedves Szervezők! Köszönjük nektek ezt a csodálatos, életreszóló élményt, amit nekünk a Nyeregszemle jelentett idén! Ezentúl biztos, hogy visszajáró vendégek leszünk. Mind a rendezvényen, mind az úton életreszóló barátságokat kötöttünk és ezért örökre hálásak leszünk nektek!"

~o~

"Kedves Lovas Barátaink! Köszönjük a szervezést, a jó hangulatot és, hogy nem hagytatok alább annak, amit ígértetek. Mi idén voltunk először, de reméljük, nem utoljára. Az egész csapat nevében mondhatom, mi jól éreztük magunkat, mindenki megtalálta azt a programot, ami Neki való volt."

~o~

"Kedves Szervezők! Nagyon szimpatikus a rendezvény. Gratulálok a szervezéshez, örömmel tölt el, amikor a magyar lovas hagyományok ápolását, újjáélesztését láthatom. Élethűek, autentikusak voltak a kazah lovasok, de a fiatal hortobágyi csikósokat is nagyon jó volt látni. Az árusok színvonalas portékákat árultak. Úgy gondolom, a rendezvény hűen visszaadta a hortobágyi puszta életérzését."

~o~

"Az eddig szervezett Nyeregszemléken mindig résztvettünk, és nagyon tettszett! Az egész csalàdnak egy nagyon csodàlatos nap volt! Örömmel vettük tudomàsul, hogy évről évre egyre több lovas csatlakozik ehhez a rendezvényhez! Nagyon megvoltunk elégedve az egész rendezvénnyel! Tovàbbi jó munkàt kîvànok a rendezvény szervezőinek, és màr alig vàrjuk a jövő évi rendezvényt!"

~o~

"Én a párommal mentem el a Nyeregszemlére. Mi Tolna megyéből érkeztünk oda és már jártunk többször a Hortobágyon. A helyszín nagyon jó volt, a programok nagyon tetszettek és eszméletlen jó érzés volt ott lenni. A solymászbemutató is érdekes volt számunkra, a Nyeregszemle is nagyon tetszett. Reméljük, hogy máskor is el tudunk menni és megnézni, illetve hogy a jövőben, ha lesz gyerekünk, szívesen elvinnénk ilyen jó kis programokra! Köszönjük a szervezőknek, és mindenkinek!"

~o~

"A családomnak és nekem nagyon tetszett a program, különösen azért is, mert ők még most jártak először a Hortobágyon. Nagyon látványos volt az egész műsor. És a lovak gyönyörűek voltak. Remélem jövőre is nagy sikere lesz e programnak."

~o~

"Idén is nagyon jól éreztük magunkat a rendezvényen. Gyermekem lovagol, de sajnos saját ló tartására nincs lehetőségünk. Minden évben sokat tanulunk, és feltöltődve érkezünk haza. Számunkra az nagyon fontos, hogy rendezvényen közvetlen kapcsolatunk lehessen a lovasokkal. Idén is nyílott lehetőség arra, hogy kérdezhessünk, beszélgethessünk. Az előadásoktól meg szó szerint tátva maradt a szánk, az idén is. Nagyon köszönjük a sok munkájukat, és a jövőre nézve minden jót kívánunk. Mindent el fogunk követni, hogy jövőre is ott legyünk."

~o~

"Egy rendkívül színvonalas rendezvényen vehettem részt a családommal. A programok fantasztikusak voltak, tökéletes kikapcsolódási és főként tanulási lehetőség volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!"

~o~

"Tisztelt szervezők-rendezők! Ezúton is csak gratulálni tudunk a rendezvényhez! Nagyon tetszett! Különösen a mesterkurzusok, a szabadidomiíók és a karcagiak /Pusztai Rókák/, valamint a nagy sörsátorban Badár Sándor előadása!"

~o~

"Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és a rengeteg élményt! Köszönjük, hogy a felmerülő problémákat ilyen gyorsan megoldottátok, és mindenben a segítségünkre voltatok! Úgy érzem lovaink is sokat tanultak az elmúlt napok során, és mi is még többet tudtunk meg Róluk! :)"