2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Útitársat keresel?

| Feltöltve:
Több megkeresés érkezett hozzánk egyedül, vagy kis számú csapatban útnak induló lovasoktól, miszerint szeretnének csatlakozni egy nagyobb csapathoz, vagy olyan lovasokhoz, akik már tavaly megtették a Hortobágyra vezető utat. Az alábbi cikkben összegyűjtjük, mely módokon találhatják meg egymást és kérhetnek tanácsokat egymástól a rendezvényre készülő lovasok.

Ahogy az előző években, idén is közzétettük a regisztrált lovascsapatok térképét, amin megtalálható az adott csapat indulási helye, valamint a csapatvezető elérhetősége. A térkép segítségével a lovas csapatok megtalálhatják egymást, tanácsokat kérhetnek az útvonalukra vonatkozóan, illetve csatlakozhatnak egymáshoz.

Tavaly hoztuk létre a honlapunkon a Fórum menüpontot, amelyben egyéb témák mellett helyet kapott egy 'Útitárskereső' topik is. 

A legnépszerűbb közösségi oldalon is található több csoport, amelyet a korábbi évek rendezvényeinek lovasai alkotnak, a legnagyobb létszámú ilyen csoportnak már 350-nél is több tagja van, ide is érdemes csatlakozni az útitársat kereső, vagy kérdésekkel rendelkező lovasoknak.