2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Segíts összeállítani a Nyeregszemle lovastúra-térképét!

| Feltöltve:
Egy olyan térképen dolgozunk, mely minden (lovas) túrázónak nagy segítségére lehet. Egy helyen jelenítjük meg többek között az ország kompjait, hídjait, lovas szállás-, és pihenőhelyeit. Ennek összeállításához kérjük a Ti segítségeteket!

Az itt található űrlap kitöltésével bárki könnyedén helyezhet fel a térképre olyan pontokat, melyeket hasznosnak ítél a többi lovas számára, legyen az egy autópálya-felüljáró, egy lovas szálláshely, vagy egy falusi kis kocsma, aminek udvarán hűs fa és víz várja a megfáradt vándorokat.

Az összesített térkép itt megtekinthető, a kategóriákat egyedi ikonok jelölik. Az egyes pontokra kattintva olyan alapvető információk jelennek meg, mint a hely pontos koordinátái, illetve a hozzá kapcsolódó kontaktszemély és elérhetőségei.

Egyelőre az alábbi kategóriákat hoztuk létre: lovas szálláshely, lovas pihenőhely, patkolókovács, autópálya-felüljáró, híd, komp. Amennyiben a fentiekbe nem sorolható pontot adnátok hozzá, keressetek meg bennünket a lovasok@nyeregszemle.hu email-címen!

Kérünk benneteket, segítsétek munkánkat, hogy az ország lehető legnagyobb részét lefedő, mindannyiunk számára hasznos térkép jöhessen létre!