2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Pályázati felhívás

| Feltöltve:
A Hortobágyi Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a 2014. június 20-22. között a Nyeregszemle és Hortobágyi Lovasnapok keretein belül megrendezésre kerülő Országos Népművészeti és Kézműves Kirakodóvásáron való részvételre.
Jelentkezés feltételei:    · Fényképes bemutatkozó szakmai anyag és referencia beküldése  · Részletes terméklista az árusítani kívánt termékekről  · Jelentkezési lap hiánytalan kitöltése    Jelentkezés módja:    · A pályázatokat elektronikus formában vagy postai úton kell eljuttatni a Hortobágyi Nonprofit Kft. részére (E-mailben a szabo.gabor@hortobagy.eu vagy postai úton a Hortobágyi Nonprofit Kft. 4071 Hortobágy Czinege János u. 1. címre.)  · A pályázathoz benyújtandó Jelentkezési lap letölthető az alábbi honlapokról:  www.hortobagy.eu és www.nyeregszemle.hu    Jelentkezés határideje: június 13.  Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy kizárólag a pályázatban megjelölt határidőig beérkezett pályázati csomagot áll módunkban befogadni valamint csak a hivatalosan is visszaigazolt jelentkezési lapok tekinthetők érvényesnek.   A bírálat során a Hortobágyi Nonprofit Kft. az alábbi szempontokat veszi figyelembe:    · Célunk, hogy partnereink a rendezvény arculatához és szellemiségéhez méltó, termékkörében, az elkészítés módjában és megjelenésében is a magyar kézművesség legkiválóbb produktumait vonultassák fel.  · Csak olyan partnerek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek megfelelő tapasztalattal, referenciával és technológiával.  · Kizárólag olyan kézműveseket, népi iparművészeket keresünk, akik saját maguk készítik portékáikat, tárgyaik a magyar néphagyományokhoz szorosan kapcsolódnak.  · Előnyt élveznek azok a pályázók, akik kihalófélben lévő mesterségek képviselői, ezáltal kiemelkedő fontosságú hagyományőrző tevékenységet végeznek.  · A Hortobágyi Nonprofit Kft. támogatja az újszerű és egyben hagyományőrző termékek megjelenését a rendezvényen, amennyiben azok mind kivitelezésben mind megjelenésben méltók a magyar kézműves kultúra és hagyományőrzés szellemiségéhez.    A nyertes pályázók kiválasztását a Hortobágyi Nonprofit Kft., valamint a LovasLét Kft. közösen végzi. A pályázatok elbírálása a teljes pályázati anyag beérkezését követően megtörténik, melynek eredményéről a pályázót írásban tájékoztatjuk.  A vásáron való részvétel feltétele a helyhasználati díj teljes összegének megfizetése a Hortobágyi Nonprofit Kft. részére legkésőbb 2014. június 13-ig. A díjfizetés történhet átutalással vagy csekken. A helyhasználati megállapodások megkötése április 30-tól folyamatosan lehetséges. Az árusítóhely kijelölése a helyszínen történik érkezéskor. Helyfoglalásra legkorábban 2014. június 19-én délután három órától van mód.    A Vásár adatai:    Típusa: országos népművészeti és kézműves kirakodóvásár  Helyszíne: Hortobágy-Máta  Időpontja: 2014. 06. 20-22. (3 nap)  A vásár nyitása árusítók részére: 2014. 06. 20., 6 óra (péntek)  A vásár zárása árusítók részére: 2014. 06. 22., 20 óra (vasárnap)  Nyitvatartás: minden nap 9. 00 – 20. 00 óráig  Látogatók száma: kb napi 4000 fő   Helyhasználati díjak:  
Kategória Május 15-ig Május 30-ig Június 13-ig
  történő befizetés esetén
  Ft/m2/3 nap Ft/m2/3 nap Ft/m2/3 nap
Népművészek, népi iparművészek 2500 3000 3500
Kézművesek és egyéb árusok elektromos áram igénye nélkül 3000 3500 4000
Kézművesek és egyéb árusok elektromos áram használatával 3500 4000 4500
Mutatványosok elektromos áram igénye nélkül 1500 1700 2000
Az árak a vásár három napjára értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.
  A minimálisan elfoglalható terület nagysága 4 m2, az árusító felület minimális szélessége 2 m. A díjfizetés szempontjából minden megkezdett méter egésznek tekintendő. Amennyiben a kereskedő az igényelt területen felül pótterületet foglal el, köteles megfizetni a pótterület után keletkező helypénzt is.  A helyhasználati díj megfizetésének módjai: átutalással, csekken.  A helyhasználati díjkedvezmények igénybevétele esetén a befizetés dátuma az irányadó.  A helypénzt a kereskedő a vásár teljes időtartamára (3 nap) köteles megfizetni.    Egyéb információ:    · A terület őrzéséről és a közbiztonság fenntartásáról a szervezők gondoskodnak, az árukészletek és más vagyontárgyak védelméről a kiállítóknak kell gondoskodniuk.  · Az árusító helyek feltüntetésre kerülnek a rendezvény térképén, ami a műsorfüzetben és az interneten is elérhető lesz. A megfelelő személyi higiéniai feltételekről (wc, mosdók) a szervezők gondoskodnak.  · A vásár területén maradandó nyomot hagyó módon installációt rögzíteni tilos.  · A kitelepüléshez szükséges hatósági engedélyek beszerzése a partner feladata.  · Az árusok részére ki/bepakolási lehetőséget a vásár nyitása előtt egy órával, valamint a zárás után egy órával biztosítunk.  · Az árusító köteles gondoskodni a termékei árusítására alkalmas standról, sátorról, pavilonról.  · Az árusító a vásár végeztével köteles a helyszínt az átvett állapotoknak megfelelően átadni (pl. köteles gondoskodni az árusítás helyszínén keletkezett szemét, hulladék elszállításáról).    További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:    Hortobágyi Nonprofit Kft.  4071 Hortobágy Czinege János u. 1.  Telefon: 30/661 0670  E-mail: szabo.gabor@hortobagy.eu  Kapcsolattartó: Szabó Gábor

Jelentkezési lap letöltése