2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Öt éves a Nyeregszemle – ismét Hortobágy!

| Feltöltve:
Kedves lószerető barátaink! Április végén járunk és végre (mi is) örömmel tudathatjuk mindenkivel, hogy a Nyeregszemlének idén is a Hortobágy ad otthont, mégpedig olyan formában hogy idén a Hortobágyi Lovasnapok keretein belül rendezzük meg a Találkozót! Öt éves a Nyeregszemle, így július 3-5 között ünnepelni szeretnénk – Veletek együtt!

Az elkövetkező napokban végre lezárulnak az egyeztetések az idei rendezvényünkkel és a házigazda Hortobágyi Nonprofit Kft-vel kapcsolatban. (Higgyétek el, mi már tavaly szerettünk volna helyszínt hirdetni, de sajnos felelősséggel nem tehettük.)

Április végétől megosztunk veletek minden információt és a magunk részéről intenzív kampányba kezdünk. A lovas részvételi feltételek a hazai fertőző kevésvérűség-gyanús eset okán várhatóan szigorodnak, de az alapvető dolgok nem változnak: sátorhely, ló és lovas ellátása a korábbi években megszokottak szerint alakul. Az ingyenes hideg-meleg vizes tisztálkodási lehetőség is adott! A Hortobágyi Nemzeti Parkon keresztül való lovas áthaladás a tavalyiak szerint fog zajlani, bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan balesetek nélkül. A rendezvény teljes programját, habár csak májusban áll majd össze alapvetően a Hortobágyi Lovasnapokat fogja idézni, de a szombati délelőtti Ünnepségünk, a Mesterfogás-kurzusok és a Nyeregszemle Kupa is helyet kap majd.

Az első Nyeregszemle Kupaforduló várhatóan május 23-án lesz Hatvanban, utána pedig júniusban lesz egy -most úgy látjuk- Kiskunfélegyházán, mindezekről később részletesen írunk.

Az XLIX. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemle időpontja a korábban nyilvánosságra hozott július 3-5., igyekeztünk a visszajelzések alapján a leginkább megfelelő hétvégét megtalálni.

Készüljetek, hamarosan nyilvánosságra hozzuk a részvételi feltételeket és megnyitjuk a regisztrációt a lovasok számára!

Szeretettel várunk egy közös Ünnepségre!

"Éld át Te is a lovaslét örömét!"

A Nyeregszemle szervezői