2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Már regisztrálhatnak a lovas csapatok kísérői!

| Feltöltve:
Kedves Barátaink! A mai napon megnyitottuk a kísérők regisztrációját a 49. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemlére! Az erre kialakított űrlapon jelentkezhetnek a segítők az alábbi cikkben olvasható feltételek szerint.

Kísérők részvételi feltételei

A kísérő személy az, aki egy-egy lovascsapatot a rendezvényre civil segítőként elkísér, útjuk megtételében logisztikai és más segítséget nyújt. A kísérő személy kedvezményes napijegy megváltásával a Lovasfaluban a lovascsapatával együtt tartózkodhat, megszállhat.

A kísérő személy:

  • előzetes és érvényes regisztrációval rendelkezik (a http://nyeregszemle.hu oldalon).
  • 10 éves kor felett kedvezményes belépőjegy váltására kötelezett.
  • nem kell sátorhely-bérletet váltania.
  • számára nem jár a napi egyszeri ingyenes meleg étel.
  • a rendezvény házirendjét elfogadja és magára, illetve társaira nézve kötelező jelleggel betartja és betartatja.

A részvételi feltételek teljes listája itt olvasható.

Kísérők költségei

Az előző években megszokottakhoz hasonlóan a regisztrált kísérők jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényen. Változás a korábbiakhoz képest, hogy idén csapatonként 1 fő kísérő kiemelt kedvezményben részesül, az egész rendezvény idejére 1 db 3000 Ft-ért kapható jegyet kell megváltania, míg az adott csapathoz regisztráló további 2 kísérő 4000 Ft-os áron válthat belépőt.

A költségek összefoglaló táblázata itt található.

A kísérők regisztrációja

Az alábbi űrlapon a csapat kiválasztása és jelszavának megadása után a kísérőnek válaszolnia az önmagára vonatkozó kérdésekre, ezzel regisztrál a rendezvényre. A regisztráció elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a fent ismertetett feltételeket.

Az űrlap itt elérhető

A kísérők regisztráicójával kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken!