2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Kedves Lovas Barátaink

| Feltöltve:
Még nem igazán szedtük össze magunkat a kunszállási Nyeregszemle óta. Tart még a zárás, miközben már tárgyalunk az újabb lehetséges helyszínek gazdáival. Szerencsére többen szeretnék, ha jövőre náluk rendeznénk meg a Nyeregszemlét! (Bízunk abban, hogy hamarosan egy szép bejelentéssel állunk elétek...)

El kell, hogy mondjuk, minden tiszteletünk azoké a lovasoké és látogató vendégeké, akik a folyamatos negatív meteorológiai jelentések, a hóvégi pénzszűke és a hirtelen kényszerült helyszínváltás ellenére idén is több ezren ellátogattak a Nyeregszemlére. Végső zárásunk szerint mintegy 300 lóval legalább 600-800 lovas résztvevővel és összesen közel 10 ezer fővel sikeresen lezajlott a harmadik rendezvény. 

Köszönet és hála Kovács Imrének, Kunszállás polgármesterének, a jegyző úrnak, az önkormányzat munkatársainak, a település lelkes és vendégszerető lakóinak, a polgárőröknek, a rendőrségnek, az egészségügyi szolgálatnak és a katasztrófavédelmi szakembereknek, továbbá mindazoknak, akik munkájukkal segítették a rendezvény megvalósulását! 

Köszönet dr. Orosz Ildikónak, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola elnökének, illetve Petraskó Tamásnak és a kárpátaljai magyarság üzenetét a Vereckei-hágótól lóháton hozó lovasfutároknak, hogy segítségükkel és részvételükkel Hajagos Gyula atya által is megszentelt pillanatokkal gazdagították a szombati ünnepséget! 

Köszönet a Magyar Koronaőrök Egyesületének, kiemelten Woth Imrének és Kerecsen Lászlónak, továbbá a Nyeregszemlére segítő szándékkal, barátsággal érkezett résztvevőknek, fellépőknek, mert nélkülük biztosan elmaradt volna a rendezvény! 

Külön köszönet Somogyi Feri bátyánknak, Zsuzsi lányának és Rolandnak, hogy “elviseltek” minket és minden erejükkel azon voltak, hogy mire az első lovak és lovasok befutnak, rendben várja őket a Somogyi Lovas Szabadidőközpont! 

Köszönet illeti a lovas szaksajtót és a szponzorokat is, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a Nyeregszemlére érkező lovasok vendégül látása és köszönet illeti Parti Imrét (Pelsonius ménes) és Korsós Zoltánt (Korona ménes) a felajánlott nyereménylovakért! 

Hamarosan új, reméljük örömteli hírekkel jelentkezünk! 

A szervezők!