2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Jelentkezz a Nyeregszemle Kupasorozat kiskunfélegyházi fordulójára!

| Feltöltve:
Itt az utolsó lehetőség, hogy plusz pontokat szerezzetek a kupasorozat döntőjére!

A tavaly őszi budapesti, majd a tavaszi tahitótfalui és karcagi versenyek alkalmával immár több mint 50 lovas teljesítette az akadálypályát. A versenyzők lovaglási stílusukat tekintve (nagy örömünkre) magához a Nyeregszemléhez hasonló sokszínűséget mutattak, hagyományőrzők, western- vagy díjlovasok egyaránt sikerrel vettek részt a versenyeken.

A kupasorozat szabályzata szerint az egyes fordulókon helyezést elérő lovasok plusz pontokat gyűjthetnek a Nyeregszemle és Hortobágyi Lovasnapokon tartandó döntőre, ezzel előnyt szerezve az értékes jutalmakért zajló versengésben.

Idén tavasszal utolsó alkalommal május 17-én, Kiskunfélegyházán lesz alkalom kipróbálni magatokat a Nyeregszemle Kupa pályáján, gyertek el és vegyetek részt ezen a remek hangulatú ügyességi terepversenyen! A teljes szabályzatot itt olvashatjátok, a versenyre pedig itt tudtok regisztrálni.

A nevezési díj 2000 Ft/lovas, melyet a helyszínen kell fizetni. A résztvevők számára ebédet biztosítunk, a helyezettek serleget és díjszalagot kapnak.

Várunk Benneteket szeretettel!