2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Ismét Nyeregszemle Kupasorozat!

| Feltöltve:
Augusztus 3-án, vasárnap Kiskunmajsán vette kezdetét a Nyeregszemle Kupasorozat új szezonja. A verseny három kategóriájában 14 induló igyekezett teljesíteni az új akadályokkal bővült pályát.

A Kiskunmajsai Lovas Fesztivál egész napos rendezvénysorozatába illeszkedett versenyünk, a terület és a különböző felszerelések biztosításáért ezúton is köszönetet mondunk a szervezőknek!

A fogathajtó verseny szünetében, 13 órakor rajtolt el az első induló a Nyeregszemle Engedelmességi és Ügyességi Terepverseny pályáján, melyen a tavasszal már megismert akadályok mellett újabb próbatételek várták a lovasokat és lovaikat. Új elem volt például a szalagkerítés között végrehajtandó tolatás, mely a legtöbb ló-lovas párosnak kisebb-nagyobb problémát jelentett.

A három korcsoportban az alábbi eredmények születtek:

Serdülő 1. Rajos Anita 2. Szabó Alíz   Ifjúsági 1. Zerinváry Lóránd 2. Gergely Domonkos 3. Schubauer Panna 4. Tiborán János 5. Szimilkó Virág   Felnőtt 1. Gulácsi Fanni 2. Eördögh András 3. Tóth Brigitta 4. Janovicz Liza 5. Vincze Cintia   Gratulálunk a résztvevőknek! A Nyeregszemle Kupasorozat folytatásáról nemsokára bővebb tájékoztatást adunk!