2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Használd te is az NLKSZ közösségi lovastérképét - és nyerj!

| Feltöltve:
A Nemzeti Lovaskultúra Szövetség – egyetértésben a Magyar Lovassport Szövetséggel – megkezdte egy közösségi adatszolgáltatáson alapuló online térkép készítését, mely lehetővé teszi hazánk lovastúra útvonalainak hatékony feldolgozását és publikussá tételét.

Az okostelefonra készült applikációk lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját túraútvonalakat vegyenek föl, azokat – önkéntes alapon – megosszák, valamint elérjék a mások által bejárt útvonalakat. Ezáltal egy interaktív, a lovastársadalom által készített, naprakész túraútvonal hálózat és lovasút térkép jön létre.

A térkép használatához nincs szükség regisztrációra, vagy előfizetésre, az jelenleg és a jövőben is ingyenesen áll a lovasok rendelkezésére. A felvitt lovas útvonalak a lovasterkep.hu weboldalon is megtekinthetőek!

Az alkalmazáshoz készült útmutató ide kattintva elolvasható.

Az okostelefonra készült alkalmazás letölthető az alábbi linkekről:

Android (Google Play) | Iphone (App Store)

A térképen már most több száz kilométernyi lovastúraútvonal gyűlt össze. Kérjük a Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemlére lóháton vagy fogaton túrázó lovasokat, hogy az alkalmazás segítségével rögzítsék útvonalukat, ezzel is hozzájárulva ehhez a remek kezdeményezéshez!

JÁTÉK!

A térkép fejlesztői nyereményjátékot hirdetnek a túraútvonalak feltöltői között! A feltöltők 10 kilométerenként kapnak egy virtuális sorsjegyet, mellyel részt vesznek a Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemlén sorra kerülő sorsoláson! A győztes egy hetet tölthet családjával a Balatonon a Catamaran Apartmanház jóvoltából! A nyereményjátékról minden bővebb információ erre a linkre kattintva olvasható.