2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Hamarosan megnyitjuk a regisztrációt!

| Feltöltve:
Készüljetek, lovasok! Várhatóan a héten megkezdődik a regisztráció a XLIX. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemlére!

Rövidesen közzéteszünk minden fontos információt a jelentkezéssel kapcsolatban, többek közt a részvételi feltételeket, melyekben lesznek kisebb-nagyobb változások a tavalyi évhez képest. 

A rendszer a régi marad, így tehát szükségetek lesz egy csapatra, mely alá tudtok regisztrálni, meg kell adnotok saját és lovatok legfontosabb adatait. Mint bizonyára tudjátok, az országban felütötte fejét a fertőző kevésvérűség, emiatt is szigorúbb ellenőrzés várható a rendezvényre érkező lovak egészsége érdekében, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy valós adatokat adjon meg. Rohamosan közeledik július első hétvégéje, akinek van még teendője lovának útlevelével, vagy az állategészségügyi bejegyzésekkel kapcsolatban, semmiképpen ne halogassa tovább! 

Fontos információ még, hogy a regisztrációs időszak idén előbb fog záródni, mint a korábbi években, ezért arra buzdítunk Benneteket, hogy minél előbb ejtsétek meg a jelentkezést és igyekezzetek beleférni az első 400 regisztráló közé! (Hamarosan azt is tudatjuk veletek, miért.)

Mindenkit szeretettel várunk a Hortobágyra! "Éld át te is a lovaslét örömét!"