2017. szeptember 2. Kiskunfélegyháza

Így használd a fórumot!

| Feltöltve:

Üdvözlünk a Nyeregszemle lovasainak és látogatóinak fórumán!

Bízunk benne, hogy ez a felület hatékonyan fogja szolgálni a szervezők és a lovasok közötti kommunikációt, illetve a lovasok egymás közötti eszmecseréjét.

Kérünk benneteket, hogy a fórumot rendeltetése szerint használjátok, az egyes témakörökben csak az oda tartozó kérdéseket tegyétek fel.

Az egyes témakörök alatt a Disqus hozzászólási rendszert használva tudtok kérdéseket feltenni, illetve válaszolni másoknak. Fontos, hogy ha válaszolni akartok egy feltett kérdésre, használjátok a "Válasz" funkciót, mely megjelenik minden egyes hozzászólás alatt, így az egyes válaszokat egy helyre, egymás alá rendezi a rendszer, követhetővé téve így az egyes beszélgetéseket.

A rendszer használatához nincsen szükség semmiféle regisztrációra, akár a nevének megadása nélkül is bárki hozzászólhat az egyes témakörökhöz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy arctalanul bárki bármit írhat bármilyen stílusban, kérjük, mindenki tartsa magát a Nyeregszemlén már megszokott normákhoz!

Az esetleges kérdésekkel bátran forduljatok hozzánk akár itt hozzászólásban, akár a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a Nyeregszemle fórumán!